TRUMAN (drama)

Leto izida: 2015Področje: KoprodukcijeCiljna skupina: odrasli

DVD (108 min)

Režija: Cesc Gay

Založba: GO Partner

Jezik: španski, podnapisi v slovenskem jeziku

Napovednik:
https://www.imdb.com/title/tt3754940/videoplayer/vi3776952345?ref_=tt_ov_vi

Mladostna prijatelja Julian in Tomás sta bila nekoč nerazdružljiva. S časom so vezi popustile; Julian je ostal v Španiji, ločil se je, njegova igralska kariera je bila in je še zmeraj običajna, s padci in vzponi. Tomas je postal učitelj in se je odselil v Kanado, kjer si je ustvaril mirno življenje učitelja z družino. Po vseh letih ločitve, Tomas nepričakovano obišče Juliana v Madridu. Njuno srečanje najprej ni videti lagodno ali preveč veselo, saj je Julian resno bolan in se zdi Tomasov obisk kot srečanje pred dokončnim slovesom. Toda njuno ponovno srečanje prijateljstvo oživi, kakor da ni bilo nikoli zaspalo. Skupaj preživita nekaj čudovitih dni, polnih spominov in nostalgičnih občutkov; družbo jima dela Julianov pes Truman, zvesta mrcina, ki ob zadnjem slovesu ostane z Tomasom. (Vir: napovednik.com)

Komentar

Vabimo vas, da napišete vaše mnenje, komentar ali pripombo o knjigi. Prosimo, da pred oddajo komentarja vpišete ime in elektronski naslov.
Elektronski naslov ne bo viden na straneh in ga bomo uporabili, če bomo kontaktirali z vami glede vašega mnenja, komentarja ali pripombe.