SEDEM JEZNIH ŽENSK / 7 DIOSAS (drama)

Leto izida: 2015Področje: KoprodukcijeCiljna skupina: odrasli

DVD (93 MIN)

Režija: Pan Nalin

Založba: Go partner

Jezik: hindi, angleški, podnapisi v slovenskem jeziku

Napovednik:
https://www.imdb.com/title/tt3368222/videoplayer/vi2203695385?ref_=vi_nxt_ap

Prvi indijski film o tesnih prijateljstvih med ženskami! Prepričljiva komična drama o Indijkah, ki raziskujejo svoje duše in izgubljajo razsodnost! Divja horda deklet od vsepovsod iz Indije se zgrne v vasico Goa. Tesna prijateljica Freida jih vabi domov s presenetljivo novico: poročila se bo! Igriva in vesela dekliščina se začne. Živahen tobogan dekliških razmerij: prijateljstva, razhodi, obnovljena razmerja, polomi, strasti, opustošenja, oklevanja, zastraševanja, uresničenja, čustvene eksplozije. Med zabavo in norostjo se srca lomijo in bolijo. Strasti in obsesije, mladost in nedolžnost. Vrtiljak čustev zvabi na površje mnoge skrivnosti. Dekleta živijo kot da jutrišnjega dne nikoli ne bo. In pozabljajo na vse težave vsakdanjega dne. (Vir: Go Partner)

Komentar

Vabimo vas, da napišete vaše mnenje, komentar ali pripombo o knjigi. Prosimo, da pred oddajo komentarja vpišete ime in elektronski naslov.
Elektronski naslov ne bo viden na straneh in ga bomo uporabili, če bomo kontaktirali z vami glede vašega mnenja, komentarja ali pripombe.