Razstava Obrazi knjige in fotografski natečaj

Drage someščanke in someščani,

črne misli lahko zmeraj preženemo s humorjem, dolgčas pa s knjigo.

Zato smo ob Svetovnem dnevu knjige, 23. aprilu, za vas pripravili razstavo OBRAZI KNJIGE, s katero vas hkrati vabimo na fotografski natečaj.

Nekaj naših idej je na ogled na Glavnem (starem) mostu, vaše pa nam lahko pošljete na elektronski naslov: tajnistvo@mb.sik.si, jih skupaj s ključnikom #obraziknjige  objavite na Facebooku ali pa jih prinesete v katero od naših enot. Fotografije morajo biti opremljene z imenom in priimkom avtorja ter kontaktnim naslovom (e-pošta ali tel. številka).

Med prispelimi fotografijami bo naša komisija izbrala in nagradila nekaj najboljših, vse pa bomo razstavili na naši spletni strani www.mb.sik.si.

Natečaj se bo zaključil 31. maja, v juniju pa se bomo s projektom pridružili tudi festivalskemu dogajanju 24. Slovenski dnevi knjige v Mariboru - Ko te napiše knjiga 2021.
 

Mariborska knjižnica bo z zbranimi osebnimi podatki ravnala skladno z zakonodajo in s Splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov Mariborske knjižnice. S prostovoljnim posredovanjem fotografij in osebnih podatkov soglašate, da organizator dogodka lahko objavi fotografije, posnetke in izjave na družbenih omrežjih Mariborske knjižnice ter v publikacijah Mariborske knjižnice. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete z zahtevo poslano tajnistvo@mb.sik.si.