Podcasti

Mariborska knjižnica na Dan splošnih knjižnic Slovenije prejela nagrado za projekt Podcasti ABC bralne pismenosti.

  • V prvi seriji podcastov dr. Sabina Fras Popović, vodja Centra za spodbujanje  bralne pismenosti, razmišlja o vsebinskih smereh strokovnega dogodka ABC bralne pismenosti IIIZakaj pot spodbujanja bralne pismenosti peljemo skozi radovednost in navdušenje in kakšna je razlika, če nekoga poznamo po imenu ali le po priimku? Dogodek smo pripravili v Mariborski knjižnici, odvijal se je med 4. in 8. oktobrom 2021, med 17.00 in 20.00 uro na spletu-
  • Drugo serijo podcastov ABC bralne pismenosti smo pripravili v času praznovanja Tedna splošnih knjižnic od 15. - 20. novembra 2021: Povabljeni v knjižnico! Skozi pet podcastov v tej seriji, se sprehajamo od začetka do konca življenjske poti posameznika in iščemo različne odgovore na vprašanje, zakaj brati v posameznem življenjskem obdobju.  Podcaste, s katerimi praznujemo teden slovenskih splošnih knjižnic, pripravlja dr. Sabina Fras Popović, vodja Centra za spodbujanje bralne pismenosti Mariborske knjižnice.

Epizode podcastov so brezplačno na voljo na odjemalnikih za podcaste:

  


  

 

ali s pomočjo RSS:  Naslov https://feeds.simplecast.com/bwsy7qJJ  lahko kopirate, prilepite ali prepišete v vašo izbrano aplikacijo za poslušanje podcastov.

Vabljeni k poslušanju nadaljnih vsebin, razmišljanj, priporočil..., ki so vam na voljo s klikom na POVEZAVA DO PODCASTOV.