Moja knjižnica

  • Začetno geslo za dostop do Moje knjižnice vam dodelimo v kateri koli naši enoti. Če ste geslo pozabili, kliknite na povezavo Pozabljeno geslo po kliku na prijavno okno Moja knjižnica. Pazite, da geslo ni prekratko, ne vsebuje šumnikov ali drugih posebnih znakov.
  • Kratica za Mariborsko knjižnico je SIKMB ali sigla 50304.
  • Zaradi potrebnega postopka potrditve sami skrbite za vnos in spreminjanje  vaših kontaktnih podatkov (e-naslov, SMS naslov) v okolju Moja knjižnica.  S klikom na Nastavitve prav tako sami izbirate vrsto obvestil, ki jih želite prejemati.  Knjižničarji v te podatke in nastavitve ne posegamo, vam pa z veseljem pri tem pomagamo.
  • E-obveščanje ni popolnoma zanesljiv način prenašanja obvestil, zato ste vaše obveznosti do knjižnice dolžni poravnati tudi v primeru, če e-obvestila o nekem dogodku niste prejeli.
  • Obveščanje s SMS-obvestili po mobilnem telefonu je možno, če ste uporabnik mobilnega operaterja, ki omogoča pošiljanje komercialnih obvestil in pri njem niste preklicali pošiljanja tovrstnih sporočil. SMS obveščanje ni možno v primeru tehničnih motenj. SMS-obvestilo pa vas prav tako ne bo doseglo, če imate izklopljen telefon, poln poštni predal, blokirano številko za SMS ipd.
  • Storitev SMS obveščanja je del storitve bibliofon. Splošna pravila in pogoji uporabe s cenikom so objavljeni na spletni strani www.bibliofon.net. Cena sporočila z informacijami je 0,15 € (vključuje DDV).

Vstopite...

 

COBISS+ - Moj COBISS – servis Moja knjižnica - NAVODILA ZA UPORABO