MI2: Čista jeba

Leto izida: 2014Področje: RockCiljna skupina: odrasli

1 CD (43 min, 56 sek)

Založništvo:  Ljubljana : RTV Slovenija, Založba kaset in plošč

Mi2 odlikujejo energični in duhoviti živi nastopi, zato so stalni gost študentskih žurov, festivalov in petkovega (rockerskega) večera ljudskih veselic.
Sedmi studijski album Čista jeba je bil leta 2014 najbolje prodajani album v Sloveniji in je požel odlične kritike tako občinstva, kot tudi novinarjev in poznavalcev. Na albumu je 11 udarnih skladb, tudi že dobro sprejeti trije singli Vstati in obstati, Hči vaškega učitelja in Stara duša. Del naklade je izšel v kompletu s koncertnim DVD-jem, s koncertom skupine Mi2 z novimi skladbami in železnim repertoarjem skupine. Na DVD-ju se nahaja posnetek koncerta, ki so ga Mi2 pripravili v prizorišču, kjer so zadnji dve leti ustvarjali skladbe za svoj novi studijski album. Slišali bomo večino skladb z albuma Čista jeba, predstavljenih v pristnem, koncertnem vzdušju, ob njih pa seveda ne manjka tudi kar nekaj njihovih uspešnic, ki jih poznamo iz preteklih albumov skupine Mi2, kot npr. Sv. Margareta, Štajersko nebo, Čakal sn te ko kreten, Pojdi z menoj v toplice, Odhajaš…  V istem letu je skupina MI2 izdala vinilno ploščo z isto vsebino. (Vir: RTV Slovenija, ZKP).

Komentar

Vabimo vas, da napišete vaše mnenje, komentar ali pripombo o knjigi/filmu/glasbi/igrači. Prosimo, da pred oddajo komentarja vpišete ime in elektronski naslov.
Elektronski naslov ne bo viden na straneh in ga bomo uporabili, če bomo kontaktirali z vami glede vašega mnenja, komentarja ali pripombe.