Medkulturno druženje ob Svetovnem dnevu migrantov

11

december

2019

Tip prireditve: Drugo

Ciljna skupina: mladi, odrasli, starejši, ranljive skupine

Medkulturno druženje ob Svetovnem dnevu migrantov

Udeleležili smo se medkulturnega druženja ob Svetovnem dnevu migrantov, ki so ga v sklopu Vilinskega mesta organizirali MKC Maribor, Slovenska filantropija in ZRC SAZU v sodelovanju z Mariborsko knjižnico.

Kje in kdaj? Vetrinjski dvor, Maribor, 11. 12. 2019 med 16h in 19h.

Od 16h so potekale ustvarjalne delavnice za otroke in medkulturni praznični sejem, kjer smo lahko izvedeli, kako novo leto praznujejo v Eritreji, Iranu, Iraku, Siriji in Kurdistanu ter s kakšnimi sladicami si popestrijo to posebno priložnost. Ob 17h pa smo prisluhnili arabskim, perzijskim in afriškim pravljicam, ki jih je v sklopu gostujočih pravljičnih ur pripovedovala Zdenka Gajser iz Mariborske knjižnice.

Prijava

Tek Mariborske knjižnice – POVEŽIMO BREGOVE

11.12.2019

S podpisom potrjujem, da so zapisani podatki verodostojni in da sem seznanjen/-a s pogoji udeležbe.
Dovoljujem uporabo podatkov za vodenje evidence prijavljenih in soglašam, da organizator prireditve lahko objavi fotografije, posnetke in izjave na družbenih omrežjih Mariborske knjižnice ter v publikacijah Mariborske knjižnice.
Dovoljujem obveščanja o ponudbi Mariborske knjižnice.
Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedene namene, povezane z našo dejavnostjo. Varovali jih bomo v skladu z veljavno zakonodajo in z načeli, ki so zapisana v Splošni pogoji obdelave osebnih podatkov v Mariborski knjižnici.