Mahnič, Mateja: Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo

Leto izida: 2019Področje: Leposlovje od 13. – 15. leta - MCiljna skupina: mladi

Karin je štirinajstletnica, ki rada trenira karate in zdravo je. Živi z ločenim očetom detektivom, mamo pa obišče le enkrat do dvakrat na mesec. Kako bistro je to dekle, odkrijemo zelo kmalu. Oče svoje delovne preiskave deli s svojo hčerjo in vedno mu prav njeni namigi pomagajo pri odkrivanju naslednjega koraka. Sta pravi detektivski par, kot Sherlock Holmes in Watson.

Ko se različni nesrečni pripetljaji začnejo sestavljati v zgodbo, nas pisateljica mojstrsko popelje skozi napeto dogajanje. Odnosi med vrstniki se začnejo zapletati, nastajajo simpatije in rojevajo se ljubosumja. Tudi težave z drogami so vpeljane v zgodbo, seveda ne manjkajo  nasilna dejanja in drugi zapleti. Kaj ima pa z vsem skupaj navadna muha, pa boste morali prebrati sami.

Ana Dolinšek

Komentar

Vabimo vas, da napišete vaše mnenje, komentar ali pripombo o knjigi/filmu/glasbi/igrači. Prosimo, da pred oddajo komentarja vpišete ime in elektronski naslov.
Elektronski naslov ne bo viden na straneh in ga bomo uporabili, če bomo kontaktirali z vami glede vašega mnenja, komentarja ali pripombe.