Alenka Godec: S kotički ust navzgor

Leto izida: 2014Področje: Popularna glasbaCiljna skupina: odrasli

1 CD (42 min, 9 sek)

Založništvo: Ljubljana : Dallas Records

Album prinaša 12 skladb, med njimi tudi aktualni single Kličem te. Skladbe so Alenki pisane na kožo, kar se čuti v vsaki odpeti noti. Poleg njenega izvrstnega vokala lahko na kitarah slišite Janija Haceta, ki je poskrbel tudi za aranžmaje in produkcijo celotnega albuma, Anjo Baš, ki je odpela spremljevalne vokale, Davida Morgana na bobnih, Mirana Juvana na klavirju, Igorja Matkoviča na trobenti ter še nekatere druge glasbenike, ki so tako ali drugače popestrili skladbe albuma S kotički ust navzgor. Kot avtorji so sodelovali še Andrej Šifrer, Borut Antončič, Marko Gregorič, Miran in Anastazija Juvan, Anja Baš, Aleš Klinar in Anja Rupel. Na plošči je tudi pesem Stisn se k men, ki jo je Alenka zapela s skupino Manouche.  (Vir: Zoso Music Shop).

Več: https://www.youtube.com/watch?v=bpbpR9s2hJA

Komentar

Vabimo vas, da napišete vaše mnenje, komentar ali pripombo o knjigi/filmu/glasbi/igrači. Prosimo, da pred oddajo komentarja vpišete ime in elektronski naslov.
Elektronski naslov ne bo viden na straneh in ga bomo uporabili, če bomo kontaktirali z vami glede vašega mnenja, komentarja ali pripombe.