7 SVETOVNIH ČUDES (7 WONDERS)

Leto izida: 2020Področje: Družabne igrePriporočena starost: nad 10 letCiljna skupina: mladi

V 7 Wonders prevzamete vlogo voditelja enega izmed zgodovinskih mest, ki ga poskušate vojaško, ekonomsko in kulturno razviti, ter prehiteti nasprotnike. Odlična igra za večje skupine, saj vsi igralci svojo potezo odigrajo hkrati.

7 Wonders je ena najbolj priljubljenih, taktično usmerjenih iger za večje skupine (do 7 igralcev) in sodi med najlažje kompleksnejše igre. Pravil ni veliko, vendarle pa ne gre za igro, ki bi jo odprli in začeli igrati takoj »iz škatle«. Če pa jo eden od igralcev preuči in pravila razloži ostalim, je odlična tudi za tiste, ki družabne igre igrajo poredko in za otroke nad 10 let. Je zelo inovativna nadgradnja starejših iger gradnje imperija in jo priporočamo vsem, ki ste radi igrali Naseljence na otoku Catan. 

Čas igranja je 30minut. Priporočena starost: od 10. leta naprej

(Vir: https://www.tojeto.info/artikel/7-wonders-second-edition-slovenska-izdaja/).

Seznam priporočene literature

Leposlovje:

Stroka:

Komentar

Vabimo vas, da napišete vaše mnenje, komentar ali pripombo o knjigi/filmu/glasbi/igrači. Prosimo, da pred oddajo komentarja vpišete ime in elektronski naslov.
Elektronski naslov ne bo viden na straneh in ga bomo uporabili, če bomo kontaktirali z vami glede vašega mnenja, komentarja ali pripombe.