500 DNI S SUMMER / 500 DAYS OF SUMMER (komedija)

Leto izida: 2009Področje: Ameriški filmiCiljna skupina: odrasli

DVD (95 min)

Režija: Marc Webb

Založba: Con film

Jezik: angleški, podnapisi v slovenskem jeziku

Napovednik:
https://www.imdb.com/video/vi2234581785?playlistId=tt1022603&ref_=tt_ov_vi

Sladko-grenka pripoved o 500 dnevih ljubezenskih vzponov in padcev nas popelje v življenje idealističnega romantika Toma, ki se zaljubi v novo sodelavko Summer. Kljub Tomovim začetnim spodrsljajem pri dvorjenju se počasi zbližata, toda zaradi različnih prepričanj o pomenu ljubezni njuna zveza razpade. Po bolečem žalovanju se Tom odloči obrniti nov list, a življenje se še enkrat poigra z nesojenim parom in znova prekriža njuni življenjski poti. Medtem ko nam zgodba nekje prikazuje ponekod blaženo ponekod burno ljubimkanje Toma in Summer, drugje s kaotičnimi skoki v času pokrije celotni razpon od zaljubljanja, zmenkov in seksa do konca razmerja, medsebojnega obtoževanja in pobotanja. Tako zgodba ustvari kaleidoskopski odgovor na vprašanje, zakaj se še vedno trudimo razumeti ljubezen...
(Vir: mojtvportal.si)

Komentar

Vabimo vas, da napišete vaše mnenje, komentar ali pripombo o knjigi/filmu/glasbi/igrači. Prosimo, da pred oddajo komentarja vpišete ime in elektronski naslov.
Elektronski naslov ne bo viden na straneh in ga bomo uporabili, če bomo kontaktirali z vami glede vašega mnenja, komentarja ali pripombe.