Univerza za tretje življenjsko obdobje - Knjižnični cikel 2017/18

Pričenja se študijsko leto 2017/2018

Spoštovani,

pričenja se novo študijsko leto Knjižničnega cikla Univerze za tretje življenjsko obdobje v Mariborski knjižnici, pred nami je že 26. sezona druženja, učenja, preživljanja kakovostnega časa, osvajanja različnih veščin, popotovanj…

Letošnjo 25. obletnico delovanja Univerze za tretje življenjsko obdobje smo praznovali na Dan Mariborske knjižnice, 10. junija 2017, na Rotovškem trgu v Mariboru. Poglejte, kako smo se imeli...

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi v sezoni 2017/2018:

  • Prispevek za sodelovanje v Knjižničnem ciklu Univerze za tretje življenjsko obdobje znaša 10,00 EUR. Prispevek je enkraten, ne glede na to, v koliko krožkov ste včlanjeni ali pa boste poslušali samo mesečna predavanja. Prispevka ne vračamo. Strošek se poravna ob vpisu v Knjižnični cikel skupaj z izpolnjeno prijavnico.
  • Pogoj za sodelovanje v Knjižničnem ciklu je članstvo v Mariborski knjižnici in plačana letna članarina. Vpišete se lahko v katerikoli enoti Mariborske knjižnice.
  • Vsak član Knjižničnega cikla bo prejemal mesečna Sporočila.
  • Prilagamo Prijavnico za Knjižnični cikel, ki si jo lahko natisnete in vanjo vpišete študijske krožke, v katere se želite vključiti. Če boste na Prijavnici izpolnili tudi vaš elektronski naslov, vam bomo pošiljali Sporočila po elektronski pošti.
  • Prijaviti se morate vsi, tisti, ki ste bili člani že v preteklem letu, in tisti, ki boste obiskovali samo predavanja.
  • Prijavite se lahko tudo prek spletne strani, kjer vam je na voljo elektronska prijavnica. Plačilo prispevka poravnate s plačilnim nalogom (primer plačilnega naloga). na pošti, banki... (povezava do Bank@Net)
  • Z vključitvijo v izbrano študijsko skupino se zavezujete, da boste redno izpolnjevali svoje finančne obveznosti in o svoji morebitni odsotnosti redno obveščali animatorja.
  • Vsak krožek ima animatorja. Animatorjeva naloga je, da sodeluje z mentorjem, povezuje slušatelje v krožku, skrbi za poravnavo šolnin in drugih prispevkov v svoji študijski skupini. Je povezovalni člen skupine in vodjo Knjižničnega cikla. Na koncu študijskega leta odda poročilo o delu skupine.
  • Bruto mentorska ura za študijske krožke je 17,00 EUR. Višina prispevka je odvisna od števila slušateljev v študijskem krožku.