Univerza za tretje življenjsko obdobje - Knjižnični cikel 2019/2020 - VPIS

Pričelo se je novo študijsko leto Knjižničnega cikla Univerze za tretje življenjsko obdobje v Mariborski knjižnici.
Vabimo vas, da se nam pridružite!

VPIS - SEZONA 2019/2020:

  • Prispevek za sodelovanje v Knjižničnem ciklu Univerze za tretje življenjsko obdobje znaša 10,00 EUR. Strošek se poravna ob vpisu v Knjižnični cikel skupaj z izpolnjeno prijavnico. Prosimo vas, da do vpisa poravnate letno članarino za Mariborsko knjižnico. Vpišete se lahko v katerikoli enoti Mariborske knjižnice.
  • VPIS: Prijave in prispevek za sodelovanje v Knjižničnem ciklu bo zbirala vodja Knjižničnega cikla Nataša Konec, od ponedeljka, 9. septembra do petka 13. septembra 2018, med 9.00 in 11.00, v Čitalnici Rotovž, Rotovški trg 1, Maribor. Prispevek za Knjižnični cikel je enkraten, ne glede na to, v koliko krožkov ste včlanjeni ali pa boste poslušali samo mesečna predavanja. Prispevka ne vračamo. Ob vpisu v Knjižnični cikel prinesite s seboj člansko izkaznico Mariborske knjižnice. Vsak član Knjižničnega cikla bo prejemal mesečna Sporočila.
  • Prilagamo Prijavnico za Knjižnični cikel, ki si jo lahko natisnete in vanjo vpišete študijske krožke, v katere se želite vključiti. Če boste na Prijavnici izpolnili tudi vaš elektronski naslov, vam bomo pošiljali Sporočila po elektronski pošti.
  • Prijaviti se morate vsi, tisti, ki ste bili člani že v preteklem letu, in tisti, ki boste obiskovali samo predavanja.
  • Prijavite se lahko tudo prek spletne strani, kjer vam je na voljo E-PRIJAVNICA. Plačilo prispevka poravnate s plačilnim nalogom (primer plačilnega naloga). na pošti, banki... (povezava do Bank@Net)
  • Vsak krožek ima animatorja. Animatorjeva naloga je, da sodeluje z mentorjem, povezuje slušatelje v krožku, skrbi za poravnavo šolnin in drugih prispevkov v svoji študijski skupini. Je povezovalni člen skupine z vodjo Knjižničnega cikla. Na koncu študijskega leta odda poročilo o delu skupine.
  • Z vključitvijo v izbrano študijsko skupino se zavezujete, da boste redno izpolnjevali svoje finančne obveznosti in o svoji morebitni odsotnosti redno obveščali animatorja.
  • Bruto mentorska ura za študijske krožke je 17,00 EUR. Višina prispevka je odvisna od števila slušateljev v študijskem krožku. Prispevek za šolnino morajo  poravnati vsi slušatelji na začetku meseca – ne glede na to, če kdaj izostanejo. Izostanek se upošteva samo v primeru, ko je napovedan vnaprej in traja cel mesec.

Program Knjižničnega cikla v sezoni 2019/2020:

Informacije: Nataša Konec, vodja Knjižničnega cikla v Mariborski knjižnici, Rotovški trg 9/II, Maribor. Telefon: 02 23 52 115, e-pošta: natasa.konec@mb.sik.si