E-prijavnica

Želim se včlaniti v Knjižnični cikel v študijskem letu 2019/2020. Obiskoval-a bom (odkljukate lahko poljubno število krožkov ali samo mesečna srečanja ali oboje):
Obvestilo posameznikom glede obdelave osebnih podatkov v evidenci študijskih skupin Knjižničnega cikla Univerze za tretje življenjsko obdobje.
  • ri uporabi zbranih osebnih podatkov veljajo Splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v Mariborski knjižnici.
  • Namen obdelave zbranih osebnih podatkov je vpis v študijske skupine Knjižnega cikla Univerze za tretje življenjsko obdobje in uporaba podatkov za namene delovanja študijske skupine Knjižničnega cikla Univerze za tretje življenjsko obdobje.
Strinjam se, da:
Z vpisom v Knjižnični cikel potrjujem:
  • da bom v študijskem letu 2019/20 član/ica zgoraj navedene študijske skupine Knjižničnega cikla in bom redno poravnaval(-a) šolnino do zaključka študijskega leta oz. do izpisa,
  • da se avdio in vizualni posnetki, na katerih se pojavljam, lahko uporabijo za javne predstavitve Mariborske knjižnice in njenih dejavnosti,
  • da sem seznanjen(-a), da za nezgode in poškodbe na poti na izobraževanje in v prostorih, kjer Mariborska knjižnica omogoča izobraževanje, knjižnica ne prevzema materialne ali druge odgovornosti.