Slovensko narodno gledališče (SNG) Maribor

Ekskluzivna ugodnost samo za člane Mariborske knjižnice.

2 vstopnici za ceno ene!

Po romanu Colma Tóibína Marijin testament
BREZMADEŽNA/IMMACULATA
Hommage à Toma‘ Pandur
Igra: Nataša Matjašec Rošker

Sobota, 15. april 2017, ob 20. uri

 

 

Kaj vam prinaša dogovor o sodelovanju med Mariborsko knjižnico in Slovenskim narodnim gledališčem Maribor, ki smo ga podpisali na Ta veseli dan kulture, 3. decembra 2015?

Dobitniki ste vi, naši uporabniki. Z našo člansko izkaznico ste deležni ugodnosti tudi v "teatru":

  • SNG Maribor vsem članom Mariborske knjižnice pri nakupu vstopnic za katero koli predstavo na programu Drame SNG Maribor priznava 10% popust ob predložitvi članske izkaznice
  • Slovensko narodno gledališča Maribor mesečno izbere eno predstavo s sporeda Drame. V prostorih posameznih knjižnic in čitalnic Mariborske knjižnice in na spletni strani objavimo vsak mesec informacije o izbrani predstavi, za katero s predložitvijo članske izkaznice Mariborske knjižnice za ceno ene vstopnice prejmete dve. V tem primeru se 10% popust še dodatno ne obračunava.
  • Nakup vstopnic je mogoč ob predložitvi članske izkaznice pri gledališki blagajni SNG Maribor.
  • V letu 2016 je Mariborska knjižnica v Knjižnici Pekre, Knjižnici Selnica ob Dravi, Knjižnici Kamnica in v Knjižnici Janka Glazerja Ruše  gostila bralno uprizoritev antologije mariborskih pesnikov Ko ciproš zacveti. Dve uprizoritvi sta bili v prvi in dve v drugi polovici leta.
  • Za potrebe boljšega informiranja o programih Drame Slovenskega narodnega gledališča Maribor in Mariborske knjižnice obe ustanovi izmenjevata informativni material, ga distribuirata po svoji mreži ter se povezujeta tudi na spletu.