Marigor 17

15

marec

2017

Lokacija: Pionirska knjižnica Rotovž

Tip prireditve: Drugo

Ciljna skupina: mladi, odrasli

Jaša Lorenčič se se je v prostorih Pionirske knjižnice Rotovž pogovarjal s Tanjo Kocman - POSNETEK

Najprej je pisala. Veliko pisala. Zase. Na roko. Dnevnik na dnevnik. Potem je stopila na oder. In se je skotalila njena kariera. Od stand upa prek kolumn za Siol do Radia Center in vodenja letošnje Eme. Je v konstantno radovedni fazi. In je neskončno oprijemljivo iskrena. In zelo rada govori - razen tisti dve leti v osnovni šoli. In Tanja Kocman je tista Marigorčanka, ki je najhitreje doslej izgovorila Maribor. (Foto: Osebni arhiv / Facebook)

Marigor je iber, fejst fajn, ajnfoh in aufbix lapanje o Mariboru. Upamo, da bomo podcast približali civilizaciji, torej našim gostom, s katerimi bomo religiozno kontrolirali utrip mesta, na bregu leve in desne Drave. Marigor ustvarjam blebetavo neučakani Jaša Lorenčič, in sicer na podstrešju mariborske Pionirske knjižnice, kjer nas prijetno gostijo s pronicljivim sloganom: “Po zavitih stopnicah se visoko pride!” Mi pa gostimo goste, s katerimi gre Maribor gor.

P.S. Hvala Otu Rimeleju in Lačnemu Franceji za Nekaj lepljivega, Čudežnim poljem, ekipi Tekocheega Kruja in nepozabnima pubecoma iz Dandrough. Špici smo si namreč sposodobili pri njih. Hvala Mariborski knjižnici in Primožu Zajšku za šmekerski logotip! To. Je. Marigor! Na. Lape!


Če imate kakšno vprašanje, željo, pripombo ali kaj devetega, pišite na jasa.lorencic@gmail.com.

Pionirska knjižnica Rotovž

Rotovški trg 6, 2000 Maribor

Vodja enote: Darja Barber
Telefon:  02/235 21 06
E-pošta: enota.pk@mb.sik.si
Odprto: ponedeljek - petek 9-19, sobota 8-13
Poletni urnik od 26.6. do 1.9. 2018
Odprto: ponedeljek - petek 9-19, sobota 8-12

Dostop do spleta prek Libroam ali Wi-fi.

Opis lokacije...