Dan Mariborske knjižnice 2018

sobota

9

junij

Dan Mariborske knjižnice

Letošnjo, že sedmo izvedbo bomo zaznamovali s športno-kulturnim programom, s katerim želimo opozoriti, da mesto potrebuje dobro splošno knjižnico tudi v samem centru mesta.

Namen:  V središče letošnjega dogodka bomo postavili skrb za zdrav duh (branje, učenje, razmišljanje) v zdravem telesu (tek, prehrana).


Kdaj in kje: V soboto, 9. junija bo dogodek potekal med 9. in 12. uro na Rotovškem trgu. Ob kulturnem programu in dobrotah na stojnicah organiziramo rekreativni tek v dolžini 5 km in 10 km.

Štartnine za tek nimamo, saj želimo tako opozoriti na splošno dostopnost stvari, ki so prepoznane kot javno dobro. Bomo pa veseli prostovoljnih prispevkov.

Do dogodka še:

 

 

Rotovški trg

Rotovški trg, Maribor

Opis lokacije...

Prijava

Tek Mariborske knjižnice – POVEŽIMO BREGOVE

9.6.2018

*
S podpisom potrjujem, da so zapisani podatki verodostojni in da sem seznanjen/-a s pogoji udeležbe.
Dovoljujem uporabo osebnih podatkov za vodenje evidence prijavljenih, in sicer v skladu z veljavno zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov). Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Soglašam, da organizator prireditve lahko objavi fotografije, posnetke in izjave na družbenih omrežjih Mariborske knjižnice ter v publikacijah Mariborske knjižnice.
Seznanjen-a sem z zadnjim rokom za pisno odjavo udeležbe, ki je 3. junij 2018.